Viikonloppu taas hurahti tosi nopeasti. Aika orientoitua tulevaan viikkoon ja järkyttävän tiukkaan ohjelmoituihin työpäiviin.

Perjantaiset korispikkujoulut olivat menestys. Pelaajat lähes kaikki paikalla -samoin vanhemmat. Ohjelmassa oli ottelu pojat vastaan vanhemmat. Olihan se kylmää kyytiä, pojat veivät ottelun nimiinsä HELPOSTI. Pelin jälkeen glögiteltiin ja hengailtiin muuten vaan, oli oikein poppikonekin mukana ja joulumusa soi.

Eilen olimme koko perhe Pyynikillä miesten cupin loppuottelua seuraamassa. Halli oli aivan täpötäynnä ja tunnelma sen mukainen, harmittavasti vain Pyrinnön peliesitys oli heikko ja Honka vei ansaitun voiton.

HAKUTREENEISSÄ (pakkasta -2, täysin tyyni ilma)

Treenit kaukkarin metsässä kuten pitikin. Olli ja Qara lähtivät matkaan mukaan. Peltomaan Kirsin ryhmä oli myös ajatellut hakuilevansa.. laskimme treenaajat ja totesimme, ettei mitään älyä kahden pienen porukan treenata eli treenasimme yhdessä. Mukana Kirsi&Konsta, Sarita&Alma, Jyri&corra, Sami&Cera, Kati&Poika&Emma, Olli&Qara ja Minä&Muska. 

Muskalle oikea etukulma tyhjä, vasen etukulma löytö, molemmille puolille tyhjät, molemmille puolille löytö. Eli 6 pistoa ja ajatuksena, että löytyvät malimiehet= paikka tiedossa ja yritän lähettää siten että maalimies on suoran päässä ja Muska etenisi lähetyksestä suoraan kohti takarajaa. Eka tyhjä:  taakse päin työskentelyä ja poukkoili vähän alueen ulkopuolellakin, kutsuin pois ja uusi lähetys: Suunta parempi ja irtosi riittävän syvälle ja tuli kutsuttaessa pois metsästä. Bueno. Vasemmalle löytö: olikin yllättävän vaikea, pisto oli ihan ok, ilmeisesti ei riittävän syvälle koska maalimiehen etsimiseen meni aikaa -löytyihän se sieltä. Sen jälkeen tyhjät molemmille puolille -syvyyttä hienosti molemmissa ja tuli pois metsästä kutsuttaessa, nämä hyviä puolia. Paljon on kuitenkin tekemistä .. pistot ihan venkuroita ja Muska juoksee ihan sinne minne sitä satuu huvittamaan. Oikealle löytö: Lähtö ihan hyvä, paitsi suunta väärä > ohitti maalimiehen oikealta ja juoksi takarajalle ja ohikin.(kävi jossain toosi kaukana). Sain huudeltua Muskan pois metsästä ja uusi lähetys -nyt suunta ihan napiin, mutta ei meinannut mm löytyä. Jyri oli piilossa kiven kolossa ja Muska juoksi häntä viuhtoen kiveä ympäri..kunnes viimein löysi ja hienot ilmaisut. Viimeinen ukko oli huippupalkan kanssa -tällä kertaa Tappara-purkki. Tämä löytyi kohtuullisen helposti. Täytyy varmaan nyt muutama treeni keskittyä löytyviin maalimiehiin ja treenata sitä suoraan etenemistä. Tyytyväine olen siihen, että Muskan motivaatio näyttää olevankohdallaan into ei hyydy loppua kohti vaan sama draivi joka lähetyksellä. Hienoa.