Äkkiä se taas meni, huomenna alkaa arki ja 5.15 herätykset. Tämä päivä on mennyt enempi sohva selässä, katsoin jopa mäkihyppyä!

Tällä viikolla alkavat harrastukset taas pyöriä normaalirytmin mukaisesti: Ma /koris, Ti /Koris+baletti, ke/vapaa, to/koris+baletti, pe/koris. Baletti alkaa vasta to, muuten mennään peruskaavalla jo. Lapsilla alkaa koulu to.

Tottista

Treenailut on pakkasten takia jäänyt tosi vähälle, uudenvuodenaattona oltiin Katin ja Merjan kanssa Nokian Citymarketin parkkiksella aamulla pikkutottisteluissa. Pakkasta oli -15 ja hyytävä viima.  Mulla oli sormet ja varpaat jäässä, eikä muutenkaan oikeen kulkenut. Ei oikeen ole hyötyä jos itsellä on ainoa tavoite tehdä treeni mahd. nopeasti, jotta pääsisi kauppaan lämmittelemään.. no just! Seuraavat treenit sovittiin kun pakkasta max 10.

Vähän kuitenkin seurautin Muskaa ja muutama seisominen. Eka seisominen meni ihan plörinäksi kun Muska ei ollut hereillä ts. ei tiennyt mitä on tulossa ja käskyn saatuaan oli vähän "häh?". Toka meni jo hyvin.  Vasemmalle kääntymistä täytyisi oikeasti harjoitella, eikä vaan valittaa täällä. Seuraaminen oli ihan innokasta, mutta saisi olla tiivimpää. PAREMPAANKIN ON PYSTYTTY.