Sanni ja Nea kävelyttivät Lahjaa ja vähän harjailivat. Lahja nauttii silmin nähden huomion keskipisteenä olosta. Harjoiteltiin tyttöjen kanssa ponin jalkojen nostoa ja kavioiden putsausta.

PICT1417.jpg

Iltapäivällä käytiin Ollin ja koirien kanssa parin tunnin metsäkävelyllä. Kuljettiin moottorikelkan jälkiä, luultiin menevämme Lehmijärven rantaan tai maastoautoilijoiden nuotiopaikalle. Matka jatkui ja jatkui.. ohitimme pienen kesämökin ja luultavasti pienen järven (Vähä Kaita?), hienoja isoja kallioita ja metsää.  Pakko oli palata samaa reittiä takaisin, ettei jäädä metsään hämmästelemään kuinka pimeässä löydetää kotiin. Kartassa punaisilla pisteillä reitti mitä kuljettiin (luulisin) ja punainen ruksi siinä missä käytiin kääntymässä.

 kelkkareitti.jpg

Tottista

Aamulla tottisteltiin tutulla porukalla Siurossa Purson parkkiksella, mukana siis Kati&Emma&Poika, Merja&Haksu, Jaana&Sara, minä&Muska. Olin varannut mukaan kissanruokaa, broileripyöryköitä ja palkkapurkkeja.. Sovittiin, että keskitytään liikkeestä istumiseen. Jätin palkan purkkiin ja ajatus oli vapauttaa Muska purkille hyvästä suorituksesta - no niitä ei tullut, vaan sellaisia laiskanpulskeita istun kun huvittaa tyylillä... Jostain keräsin itseeni vähän tahtia ja ryhtiä ja läppäsin Muskaa pyllylle istu käskyn yhteydessä ja pam Muska istui nopeammin kuin ikinä!! Superkehut ja palkat ja riehumiset. Istuminen otettiin uusiksi, ilman apuja - supernopea istuminen häntä heiluen heti käskystä. Huippupalkat taskusta ja purkista + riehumiset ja kehumiset. Näiden jälkeen mantteli päälle ja autoon.

Otin Muskalla uuden kierroksen, tarkoituksena ottaa istuminen ja maahanmeno. Istuminen oli ok, mutta ennakoi maahanmenon. Pari seuraavaa kertaa vahvistan tuota istumista, vain yksi onnistunut suoritus/treenikerta Yritän muistaa ettei hinkata montaa kertaa samaa liikettä, Muska ei juurikaan toistoja kestä vaan hyytyy. Hyvät fiilikset jäi näistä treeneistä.