Antilla ja Sannilla on ensi viikko hiihtolomaa, minä raahaudun vielä maanantaina ja tiistaina töihin.

Eilen Antti kävi treeneissä kokeilemassa kuinka kulkee kantapään kanssa. Uudet kengät käytiin ostamassa ennen treenejä, tällä kertaa kengät löytyivätkin jo Lielahden Intersportista: Nike Zoom kokoa 43. Uusia foot-balance pohjallisia ei ehditty tähän lähtöön käydä hakemassa. Antti sinnitteli treenit loppuun asti, vaikka kantapäät kipeytyivät. Voi kökkö. Ensi viikolla ei ole treenejä; kuntopiiriä ja hiihtoa ohjelmassa.

Sannin balettiura päättyi. Muutamaan viikkoon ei sanni ole enää baletissa käynyt ja viime viikolla ilmoitin Jarnalle Sannin lopettamispäätöksestä. Vähän tuntuu haikealta; Sanni aloitti 3 vuotiaana Hannele Suomalaisen balettikoulussa Ylöjärvellä, silloinkin opettajana oli Jarna. Muutama vuosi sitten Jarna aloitti oman balettikoulun ja Sanni halusi jatkaa Jarnan oppilaana. Ei enää kevätnäytöksiä, eikä exaameja.. Baletin tilalle tulee ratsastus, ilmoitin Sannin Viholaan maaliskuussa alkavalle ponialkeiskurssille.

Tottis

Tottisteltiin Purson parkkiksella Kati&Emma+Poika; Merja&Haksu ja Muska&minä. Ajattelin etukäteen, että kuinkahan meidän käy kun näin pitkään ollaan laiskoteltu..tunnustinkin heti suosista ettei mitään olla tehty. Alkuun seuraamista ja kääntymisiä molempiin suuntiin, ihan ok kontakti. Kertaalleen liikkeestä istuminen, oli vähän niin ja näin. Otin uuden pätkän seuraamista, oikein selkeätä kiemurauraa oikealle-vasemmalle-oikealle-vas...Muska oli hyvä! Kiemuroiden jälkee uusi istuminen, maahanmeno ja siistä luoksetulo > molemmat hyviä. Toki parantamisen varaa molemmissa oli, mutta olin silti tyytyväinen. Lopuksi liikkeestä seisomista pariin kertaan. Jää jo aika hyvin paikalleen, mutta väistää kun palaan sivulle. Koitin palata myös väärälle puolelle koiraa, väistää tällöin vähemmän. Täytynee kotona treenata jossain seinän vieressä.

Seuraavat sovittiin majalle ke aamuksi klo 10. Huomenna on vuosikokous, katsotaan samalla missä kunnossa kenttä on.