Viikonloppu meni Sannin synttäreitä juhliessa. Perjantaina pienimuotoiset kaverisynttärit; 4 luokkakaveria, Nea, Tomas ja Antti. Porukka kuskattiin ensin MegaZoneen sotimaan ja sitten American Dineriin syömään. Tänään olivat mummut ja kummit ja muut kakuttelemassa -mukavaa oli. Tulee vaan syötyä turhan paljon kaikkia herkkuja. Riina oli jälleen loihitunut mahtavan kakun ja mustikkapiirakan -nam. Äiti toi voileipäkakun mukanaan, sekin syötiin kokonaan. Mä tein perinteisiä laskiasipullia ja palttoonnappeja tuorejuusto-metwurstitäytteellä.

 

Lauantaina ahkeroin Namun turkin kanssa, nypin runkoturkin ja päälaen. Vähän nypin pohjavillaakin pois... koko rungon peittää pehmeä matta karva ja keskellä selkää kalju vana. Vielä täytyisi koristekarvoja vähän leikellä ja tehdä koneajelut.

 

Tottis

Purson parkkiksella lauantai-iltana; Jaana, Merja, Kati ja minä. Muskan kanssa pieni reipas pätkä seuraamista, tempon vaihteluita ja käännöksiä. 1 liikkeestä istuminen ja lopuksi eteenmeno. Hyvä, reipas ja iloinen suoritus.