Tämä päivä vietettiin Tesoman alasalilla koripallon merkeissä -katsomossa ja kanttiinin tätinä. Olli hoiteli pöytäkirjatouhut parissa pelissä. Pojilla oli kaksi ottelua: 10.00 PäLuLu ja 15.00 Uudenkaupungin Korihait. Pälkäne voitettiin ja Korihaille hävittiinkin sitten ihan reilusti.  Jännnitin etukäteen kuinka Antin jalat kestää 2 peliä..no sitkeesti Antti taisteli molemmat ottelut. Kintut kipeinä lähdettiin pelien jälkeen kotia kohti.

Ensi viikonlopulle onkin joka päivälle ohjelmaa tiedossa; Perjantaina NPKH:n porukan kanssa KV näyttelyn pystytystalkoisiin, La Huittisiin Qaran sisarusten tapaamiseen ja Illaksi takaisin Metsästysseuran 50v juhliin. Su KV näyttelyyn ihailemaan koiria; ohjelmassa käppänät, affenpinserit ja mustat. Ehkä riiseneitäkin voi sivusilmällä vilkuilla.

Tottis

Lauantai aamuna Purson parkkiksella. Kati&Emma&Poika ja Muska&Minä. Muskalle seuraamisia; kiemuroita käännöksiä molempiin suuntiin ja nouto + eteenmeno. Seuraaminen välillä vähän väljää; kuitenkin todella reipasta ja kontakti ihan jees. Silmänvalkuaiset vaan pyörähteli kun mentiin. Hiuslenksut oli jossain hukasssa, joten sidoin Muskan otsatukan pyykkipojalla!  Eteenmenossa vähän karkaili, ei maahanmenosta tietoakaan, juoksi vaan ihan perkeleesti edestakaisin. Karjuin MAAHAN niin kovaa, että luultavasti kaikki lähiseudun koirat menivät maahan -paitsi siis Muska. Noudon otin pariin otteeseen: Jälleen niin että Muska jäi istumaan ja kapula sen eteen parin metrin päähän.. Selkeästi vauhtia tullut kapulan tuontiin lisää. Aiemminkin on kapulalle meno on ollut ihan reipas, mutta paluu kapulan kanssa on mennyt vähän hölkkäilyksi. Hassua, vaikka joka liikkeessä mitä treenattiin oli aika paljonkin hiomista ja parannettavaa, olen silti tyytyväinen. Tekemisen ilo ja reippaus on kohdallaan. Tästä on hyvä jatkaa.