Joutsenpariskunta saapui loppuviikosta, viipyvät varmaan parisen viikkoa ja jatkavat matkaa kesäpaikkaansa. Syksyn tullessa taas saapuvat pariksi viikoksi, ennen siirtymistään talviasuinpaikkaansa. Nämä ovat niitä maalla asumisen pieniä hienoja juttuja. Toinen asia mikä aina sykähdyttää on kurkien muutto syksyllä.

Antin ja Sannin kanssa viettiin iltapäivä Elossa, parturissa, kosmetologilla ja syömässä..loppupäivän keräsin koiranpaskoja pihasta.  Prinsessa Namun juoksua odotellaan edelleen.

Haku

Tänään sitten aloitettiin treenailut; mukana Kati&Poika&Emma ja Olli&Qara ja Muska&Minä. Vähän tynkäporukka, mutta treenit saatiin aikaiseksi. Paikkana Savianmäki. Aluetta ei tallattu etukäteen .Kati otti Emmalla ja Pojalla ensin.

 

Suunnitelmissa oli kevyt herättelytreeni talven jäljiltä; 3 maalimiestä, suorat pitkät pistot. Ei pitkiä ilmaisuja. Meillähän on myös pyhä tavoite, että tällä kaudella treenit suunnitellaan ja mietitään etukäteen. Toteutus oli sitten jotain ihan muuta:

 1. pisto oikealle. Lähetys meni ihan ok, Muska juoksi noin 10 m suoraan ja kaarsi sitten voimakkaasti vasemmalle eli aluetta eteenpäin. Korjasi ilmeisesti suunnan, koska mm (Kati) löytyi helposti. Hyvä lyhyt ilmaisu.

2.pisto  vasemmalle, sovittu mm syvällä (80-90m). 1 lähetys Muska teki löysän epämääräisen piston, kävi noin 50:ssä, tuli kutsusta pois. 2. lähetys: Muska  kaarsi samantien oikealle ja lähti viilettämään aluetta keskilinjan suuntaisesti, huusin takaisin..koukkasi keskilinjan yli ja kuitenkin tuli.. 3. lähetys: irtosi tosi syvälle ja törmäsi Ollin jälkiin ja ajoi jälkeä väärään suuntaa eli autojen luokse! Pari lähetystä vielä otin ja sitten vihdoin löytyi.. vähän oli tuskaa. Lähetin varmaan 6 kertaa ennen kuin mm löytyi.

3. pisto oikealle. Lähetys ok ja Muska eteni suoraan niin pitkälle kuin näin, kävi jossain ilmeisesti tosi kaukana, koska aikaa kului tosi paljon. Mm löytyi hyvä ilmaisu ja kehut päälle.

Mitä opittiin? Aikana kaukana koesuoritusta oli tämän päivän esitys. Tosin kokeessa alue on tallattu ja  ei ole noin syvä. Seuraavalle kerralle sovittiin Muskalle kokeillaan tallata kaistoja ja mm suoran päässä.. Samat lääkkeet Emmalle.