hei anna mun jäädä tähän yksin istumaan
tee ihan mitä vaan mee vaikka kotiis paapimaan
mä tarviin tän hetken tarviin tän hiljaisuuden
haluan palan rauhaa kuun siltaa katsellen

älä pelkää emmä tähän sammu

kyllä ennen auringon nousua yöhön katoan
ennen auringon nousua kotiin suunnistan
ennen auringon nousua yöhön katoan
ennen auringon nousua kotiin suunnistan

no liikaa meteliä mahtui viikkoihin edellisiin
nyt korvat piippaa mieli vajoo ajatuksiin sekaviin
tahdon tämän hetken ittelleni omistaa
taas huomenna oon vahvempi
mä voin taas kohdata maailmaa..

Eilinen iltapäivä vietettiin Hot Rod tapahtumassa Pirkka-hallissa; nähtiin ja kuultiin Klamydia livenä..ja hyvähän se oli täytyy myöntää.

Tänään olin Pirkanmaan snautserialaosaston järjestämällä trimmauskurssilla Lempäälässä kennelpiirin tiloissa.  Isot kiitokset tapahtuman järjestäjille, hyviä vinkkejä ja ajatuksia tuli taas vaikka kuinka paljon. Mukana tänään käppänöiden lisäksi myös muutama affenpinseri..

 

Hakua

Eilen Kaukkarin metsässä: kylmä kaunis aamupäivä, aurinko paistoi ja vähän tuulta. Tallasimme alueen:  vasen puoli n 200m ja oikea puoli hieman lyhyempi. Tavoitteena käyttää koko 200m. Mukana Kati&Emma, Kirsi&Kerppu&Kurnu, Olli&Qara, Merja&Haksu ja Muska&MInä

Muska oli vuorossa poikkeuksellisesti ensimmäisenä. Useinhan olemme Muskan kanssa treenanneet viimeisten joukossa; usein itsellä ei ajatus kulje heti treenien aluksi ja Muska vähän nousee kun huomaa että muita viedään ensin.

Sovimme, että minun ei tarvitse etukäteen tietää maalimiesten sijainteja. Rata 200m, 3 maalimiestä (joista 1 olisi etukulmassa). Ilmaisut sovittiin siten, että 1 palkkaa heti ilmaisun alettua. 2. ottaa pitkän ilmaisun ja viimeinen jotain siltä väliltä. Näillä eväillä siis lähdettiin, vähän hirvitti se että kaikki maalimiehet valmiina.. no joo. Kati oli keskilinjalla oppaana/'tuomarina'. 1. lähetys oikealle, Muska irtosi hyvin ja eteni hienosti kohti takareunaa mm löytyi kiven takaa. Parit haukut ja palkka, tämä ihan ok. 2. lähetys vasempaan etukulmaan. Ensimmäinen yritys; Muska lähti ihan vinoon keskilinjan suuntaisesti..rääkäisin Muskan takaisin  ja uusi lähetys (3.). Tämä oli jo parempi, tosin Muska ei käynyt ihan etukulmaa tarkistamassa. Seuraavaksi vasen puoli (5): Hyvä reipas lähtö, eteni myös riittävän syvälle ja katosi näkyvistä..aavistin, että oli saanut hajun mm:stä. Hetken odottelun jälkeen kutsuin kuitenkin Muskaa pois metsästä ja oikeastaan saman tien alkoi ilmaisu.. vähän ilmaisu alkoi pätkimään minun lähestyessäni -jatkui kuitenkin ilman uutta käskyä. Sitten vasen puoli; (6) Muska lähti kyllä metsään kävi aluetta taaksepäin ja tuli takaisin. 7 ja 8 Muska tosi haluton, lähti kyllä käskystä mutta pistot laiskoja ja onnettoman lyhyitä. Kävelin reilusti keskilinjaa eteenpäin ja 9 lähetys tuotti tulosta, Muska lähti vähän laiskasti mm:n haju leijaili jostakin nenään ja Muskan meno reipastui heti. Ilmaisu ok.

Nämä jutut täytyisi kirjoittaa heti muistiin, nytkin mietin että jäikö pari tyhjää tästä pois eli yhdet molemmlle puolille (yht siis 11..)

No joo; porukalla pohdittiin tuota hytymistä kesken kaiken ja syyksi varmaan tuo hajujen puute ts. alue oli kertaalleen jotenkin tallattu ja Muska oli ekana suoritusvuorossa..eli paukut ei riitä jos usko loppuu!

Tosi hyvä välillä treenata näin, eikä aina idioottivarmoja onnistumisia ja superlyhyitä ratoja.