Eilisen illan ohjelmasta vastasi Namu. Olin tallihommissa ja koirat olivat mukana touhuilemassa. Tallitöiden jälkeen menin Muskan ja Qaran kanssa sisälle, Namua ei näkynyt. Ajattelin, että se olisi tullut jo aiemmin Ollin tai lasten kanssa . Ehdin hetken aikaa touhuilemaan sisällä, kunnes tajusin ettei Namua ole missään.. Lähdimme kaikki ulos samantien: Hajaannuimme eri suuntin huutelemaan ja etsimään. Minä lähdin isojen koirien kanssa lähimetsään ja Sanni peltotietä eteen päin, Antti lähti naapurin pihaan..  Olli näki vilauksen Namusta kun se juoksi ohi korvat kiinni umpikuurona. Hetken päästä Namu tuli reippaasti juosten luoksemme, ilmeisesti oli ollut tosi hieno jahtireissu. Hetken meni ihan hienosti, illalla Namu oksensi rajusti eli reissun aikana oli syöty jotakin ja paljon. Oksentamisen jälkeen Namu oli tosi huonovointinen tärisi ja vapisi. Soitin päivystävälle ell:lle, joka neuvoi antamaan Canikuria tms. Ajelin lähimpään päivystävään apteekkiin ( Yliopistollinen apteeekki, Tre) ja ostin kassillisen kaikkea koiran oksenteluun ja pahoinvointiin liittyvää.. kotiin palattuani Namu olikin jo  vähän paremmassa kunnossa. Annoin yhden canikur taabletin, jonka Namu pureskeli reippaasti, hörppäsi vähän vettä päälle ja köpötteli Ollin perässä sänkyyn nukkumaan -kaikki hyvin taas. Tänään Namu on ollut vähän väsynyt, mutta muuten ihan ok.

Haku

Tänään aamulla 9:ltä reippaina Savianmäessä: Kati&Emma&Poika, Merja&Haksu, KirsiV&Kerppu&Kurnu ja Muska&Minä. Porukka siis vahvistunut karkeakarvaisilla Hollantilaispojilla. Olli makasi kotona kinttu kipeänä.. kävi siis lääkärissä, jossa todettiin, että bakteerihan se siellä ja kunnon antibioottikuuri matkaan mukaan.

Muskalle suunnitelmissa 3 maalimiestä ja suorat pistot. Tavoitteena siis lähettää koiraa suoraan ja että maalimies on sen suoran päässä. Eka lähetys vasemmalle, joka siis minulle se vaikeampi puoli. Paljon hankalampi kääntää koiraa vasemmalle ja lähettää. Johtunee siitä, että meillä tuo vasemmalle kääntyily on heikko esitys ihan joka paikassa.  Muskahan lähti ennen kuin ehdin sanoa käskyä loppuun.. pisto ihan ok ja maalimies löytyi kohtuullisen helposti, lyhyt reipas haukku ja pieni palkka (poprilliä). Seuraava mm oikealla puolella, sama juttu lähetyksessä>> Muska lähti lievällä varaslähdöllä.. mm löytyi helposti, lyhyt haukku ja pieni palkka. 3. lähetys; mm oli kohtuu kaukana keskilinjasta, Muska ei edennyt ekalla ppistolla riittävän syvälle vaan kaarsi oikealle ja eteni alueella. Kutsuin pois -ihme ja kumma Muska tuli.. uusi lähetys ja Bingo! Hienosti suoraan ja pitkälle. Pitkä ilmaisu, joka alkoi pätkimään siinä kohtaa kun lähestyin maalimiestä. Kävelin mm:n ohi ja Muska jäi vähän hölmönä katsomaan, annoin uuden käskyn, johon Muska reagoi toivotulla tavalla eli rytmikäs haukku jatkui.. ja siitä palkka!

Ilma oli h..tin kylmä ja voimakas tuuli alueen suuntaisesti. Seuraavat treenit sovittiin la aamuksi.

Tottista täytyisi ehtiä treenaileen...ja esineruutua.