Totaalisen pieleen meni koe tänään meidän osalta. Voittajaluokan koirat lähtivät maastoon, alokasluokan ja avoimen koirat tottikseen. Avoimessa meitä oli kaikki 3 koirakkoa; Kati&Emma, Reese&Hönö, Muska&Minä. Alokkaan koirat tottistelivat ensin ja meidän oli tarkoitus ottaa koko porukka kerralla, siten että yksi huilaa välillä. Muska oli suoritusvuorossa ekana ja Emma paikallamakuussa. Muskan suoritus loppui heti alkuunsa, se oli autosta haettaessa ihan täpinöissä ja silloin vielä ajattelin että tämähän sujuu.. Kentälle kun päästiin niin ei onnistunut perusasennotkaan enää. Ilmoittautumisessa jouduin käskemään Muskan istumaan. Suoritukseen lähdettiin käskyllä "seuraa". Kävelin reippaasti -yksin. Muska oli vissiin hiippaillut pari askelta mukana ja jäänyt istumaan. Suoritti varmaan jo jääviä liikkeitä! Sanoin tuomarille, että lopetamme tähän. Tuomari ehdotti kuitenkin jatkamaan, joten päätin yrittää uusiksi.  Uusi yritys oli tasan yhtä huono kuin ensimmäinenkin; ei mihinkään. Nyt ei auttanut kenenkään suostuttelut, kiitin ja kumarsin ja poistuin kentältä.

Kati ja Reese tottistelivat osuutensa: Reeselle ja Hönölle täydet 100p, Katille ja Emmalle 80p. Hienoa katseltavaa oli molempien meno. Emmalle isoin pistemenetys hyppyesteellä, jossa mennessä törmäsi siten että este kaatui.

Tottiksen jälkeen kenttä vapautui ja kävimme Muskan kanssa harjoittelemassa. Kenttä oli vähän märkä ja"hyllyvä", Muska liikkui tosi epävarmasti. Otimme alkuun seuraamista samassa paikassa kun koesuorituksessa, Muska jä istumaan ja minä kävelin yksin. Tänne käskyllä sain sen luokseni, kentän toisessa päädyssä saimme seuraamiset onnistumaan jotenkin ja sain Muskan palkattua. Hetken vielä leikimme ja hyppelimme kentällä.

Ei ollut motivaatiota jatkaa enää maastoon, join kahvit ja lähdin kotiin. Näin tällä kertaa, huomenna on vapaapäivä ja lauantaina turistimatkalle mustaterrierierkkariin.