Yhdelle viikonlopulle taas vähän puuhaa..

Lapset. kissat ja Namu lähtivät torstai iltana mammalle yökylään - meillä alkoi olohuoneen vuosikausia suunniteltu lattiaremontti. Tietsikan olin siirtänyt jo edellisenä viikonloppuna makuuhuoneen nurkkaan trimmauspöydälle ja yhteyksiä ulkomaailmaan on hoideltu mokkulalla..pelaa tämä näinkin. Torstaina tyhjennettiin olohuone kokonaan. Perjantain aikana lattia purettiin, Olli aloitti homman aamulla ja Hessu tuli iltapäivällä apuihin. Vanhasta lattiarekenteesta ei jätetty mitään. Nyt on portaat asennettu takaisin ja laminaattia asennettu jonkun matkaa.

Portaat vähän koirien nakertamat, askelmien väri muuttuu lattian kanssa saman sävyiseksi.

Perjantai iltana alkoi Antilla Namika turnaus,  ensimmäisestä pelistä tuli tappio. Pelit jatkuivat Sammon lukiolla lauantaina klo 11 ja toinen peli illalla klo 20, molemmista reilu voitto. Sunnunaina vielä peli, josta jatkoajan jälkeen harmittava 2 pisteen tappio.

 

Pyrintö ja ToPo kohtasivat lauantaina ratkaisevassa 5 finaaliottelussa  ja Pyrintö vei mestaruuden!!

Haku

La ilta klo 18, vesisade ja pieni tuuli NPKH:n hakurata. Mukana Kirsi &Onni&kerppu (ja Riitta), Kati&Emma&Poika, Muska&Minä, Merja&Haksu. Tavoitteena Muskalla umpipiilot ja ilmaisut.

Sovittiin 3 maalimiestä ja kolme piiloa; oikean etukulman ummpari, vasemmalla noin 60m:ssa "vankkurin katto" ja oikealla noin satasessa "bordelli". Sovittiin lisäksi, että 1 ja 3 palkkaavat vasta kun annan siihen luvan, nro 2 palkkaa kun siltä tuntuu.

Eka lähetys oikeaan etukulmaan; Muska lähti tosi reippaasti kohti etunurkkaa, häipyi näkyvistä ja hetken päästä ilmaisu.  Tasainen hyvä haukku, joka ei juurikaan pätkinyt minun sännätessäni paikalle. 2 lähetys vasempaan etukulmaan; Reipas lähtö kohti horisontta, Muska häipyi näkyvistä ja minä jatkoin jonkun matkaa kävelyä. Kutsuin Muskaa ja se tulikin reipasta kyytiä keskilinjaa pitkin (takaa päin). 3 lähetys vasemmalle; Muska häipyi taas ripeasti jonnekin ja hetken päästä ilmaisu -bordellista (100m) ukko  löytynyt! Tämän piti olla kolmonen eli palkkaus vasta minun luvallani. Liukastelin ripeästi piilolle. 4 lähetys (n 50m) oikealle. Ajatuksena, että vankkuri piilo löytyy tällä pistolla. Kutsuin Muskaa takaisin, kun mitään ei kuulunut. Uusi lähetys samalle puolelle (65m). Ukko löytyikin heti, ilmaisussa ei ongelmia tälläkään piilolla. Hyvä juttu.

Tottis

Olimme hyvissä ajoin ennen kuutta kentän reunalla ja otimme Katin ja Emman kanssa pienet yhteistottikset. Menimme yhtäaikaa kentälle, alkuun pieni pysähdys: Sovittiin, että Kati& Emma suorittavat ensin ja vein Muskan paikalla makuuseen. Muska seurasi hyvällä kontaktilla, harmittavasti astuin sen varpaille. Paikalla makuu ihan ok. Otimme kaikki noudot :  Ihan ok esteet ja reippautta + vauhtia oli riittävävästi. Kapula on tosi löysästi Muskan suussa, muuten olen päivän (=illan) suorituksiin tyytyväinen.

Pentusuunnitelmat eivät ole edenneet, eli Namu juoksua odotellaan edelleen alkavaksi.

Aloitan ensiviikollaHappy Dog koiranruokasarjan jälleenmyyjänä. Lisätietoja  kotisivuillamme.