Torstai iltana käytiin Antin kanssa Pyynikillä jännittämässä ensimmäistä finaaliottelua Pyrintö-ToPo. Voi jösses mikä peli! Harvoin on joutunut jännittämään pelin katsomista noin paljoa.. Pyrintö voitti jatkoajan jälkeen ja seuraava kohtaaminen siis sunnuntaina. Tampereella seuraava ottelu on tiistaina ja siihen on tietty liput jo hankittu.

Soramontun rinteessä kieputtiin tyttöjen kanssa illalla, muut juoksevat ja Muska laskettelee rinteet alas

Haku

Tänään hakuiltiin aamulla klo 10  jälleen Kaukkarin metsässä, mukana Kati&Emma&Poika, Merja&Haksu, Olli&Qara, Kirsi&Kerppu&Kurnu ja Muska&Minä. Vettä tihutti välillä, pieni tuuli, lämpöä noin 10 asteen hujakoilla.

Muskalle oli suunnitelmissa kevyt hengennostatustreeni ja niin tehtiinkin. Muska oli suoritusvuorossa aika loppupäässä ja olikin autosta hakiessa jo aika kierroksilla..ulvoi kun laitoin liivejä.  Molemmat etukulmat ja löytö molemmista oli ohjelmassa. Alkuun otettiin ilmoittautuminen, eka lähetys oikealle etukulmaan. Lähtö nopea&reipas, sammaleet sinkoilivat. Kohtuu suora pisto ja syvyyttä tarpeeksi (reilusti yli 50m) maalimies löytyi helposti ja ilmaisu lähti heti käyntiin. MM pallkasi omia aikojaan. Reippaasti hölkyttelimme takaisin keskilinjalle ja samantien lähety toiseen etukulmaan..Vauhtia oli tässäkin hyvin. Ilmaisu ja palkkaus kuten ekallakin. Lopetimme tähän, Muskan mielestä hommat taisi jäädä vähän kesken..porukan kehut keskilinjalla ja sitten reipasta vauhtia autoon.

Huomisaamuna klo 9 esineruutua.. ja kokeisiinkin on ilmottauduttu!