Olkkarin laminaatit saatiin jo viime viikonloppuna asennettua, uunin ympärystän laatoitus vielä puuttuu ja ne seinät.. Tänään aloin tuunaamaan tv tasoa uuteen kuosiin -valkoiseksi! Alunperin meinasin luopua koko kapistuksesta ja hankkia uuden, mutta katsotaan nyt miten onnistuu lakatun männyn muuntaminen kiiltäväksi valkoiseksi.

Hakua

Tällä kertaa vietettiin lauantai iltaa omassa metsässä. Lämmin ilta (päivällä noin 23-25) klo 18 aloitettiin treenit. Mukana Kati&Emma&poika, Kirsi&Onni, Muska&Qara&Minä.

Muskalle oli tarkoitus paukuttaa tyhjiä -ja niin tehtiin. Sovittiin etukäteen, että 1 mm löytyy jostakin alkupäästä rataa ja toinen alueelta 150-200mm. 1 lähetys oikealle etukulmaan, Muska lähti kuin Nato-ohjus kieppui pitkin puskia 30 m kohdalla ja jatkoi sitten eteenpäin. Hetken aikaa odottelin ja huusin pois. 2 lähetys vasempaan etukulmaan. Vauhtia jälleen hyvin ja kaunis pisto. 3 lähetys n. 40 m kohdalta pinen aukion luota oikealle ja mm löytyi pressupiilosta. Pienet nätit ilmaisut ja tulimme yhdessä pois piilolta. Jatkoin keskilinjaa eteenpäin ja lähettelin Muskaa, pistot olivat kohtuu hyviä ja jopa melko suoria. 150 metriin sovittiin viimeinen lähetys oikealle. Kirsi ampaisi piiloon edellisen tyhjän aikana ja tälle pistolle lähetettäessä huomasin jo, että Muskalla alkoi vauhti hiipumaan.. Lähti kuitenkin hyvin, mutta vauhti kaukana ohjuksesta; mm löytyi  kivenkolosta, pienet ilmaisut ja se oli siinä. Yhteensä 9 pistoa (7 tyhjää, 2 löytöä). Olen tyytyväinen treenin kulkuun ja Muskaan. Erityisesti tyhjiltä poistulo on ollut meillä ongelma -siis muiden ongelmien lisäksi. Tänään oli korvat mukana ja Muska suurin piirtein tuli kun kutsuttiin.

Qara; mm:t poistuivat molemmat yhtäaikaa etukulmiin samalla Qaraa vähän hetsaten. Lähetin ensin vasemmalle, Qara lähti reippaasti ja eteni vauhdilla etukulmaan. Iloiset kehut ja makkaraa palkaksi ja uuteen lähetykseen. Oikeaan etukulmaan; Qara lähti samalla innolla kuin ensimmäiseenlkin, nyt joutui tekemään vähän töitä ennen kuin mm löytyi. Iloiset kehut ja makkaraa.  Jätimme treenin tähän, näitä iloisia reippaita lyhyitä täytyisi nyt yrittää tehdä tarpeeksi monta (ja riittävän usein). Hyvä Qara.

 Seuraavat treenit viikon päästä su Savianmäessä.