Namu viettää aikaansa enimmäkseen selällään nukkuen. Lähtee kuitenkin ulos vielä mielellään, tosin vähän verkkaista on meno. Ruoka maistuu hyvin pieninä annoksina; HD penturuokaa ja seassa lihakasvismössöä (Barffinet). Pentulaatikossa kaikki valmista ja nyt vain odotellaan.

"Maha auringonlaskun aikaan."    56 vrk tässä kuvassa.

Alemmassa kuvassa tulevan perheenisän Onni Moilasen kesä-asento!

Onni Moilasen kesä-asento!

Tottista

 Ma iltana Ylökin kentällä Kirsin ja Kerpun+Kurnun kanssa. Minulla mukana Muska&Qara.

Qaran kanssa pieniä seuraamisia isolla palkalla.. Qara on kyllä hauska; ahne hätähousu.

Muskan kanssa ensin vähän seuraamisia ja kääntymisiä. Sitten istu-maahan-seiso juttuja ilman seuraamista eli pientä hööpötystä > koiralle käsky ja palkka välittömästi oikeasta suorituksesta! Tässä jutussa lelu toimi paremmin kuin ruoka -johtuu ihan siitä ettei Muska saa lennosta mitään oravaa pienempää kiinni..

Pienen tauon jälkeen otin vielä esteet: Esteet olivat kentän sivussa ja esteiden takana epämääräistä heinikkoa..Muska hukkasi noutokapulan -suorituksemme muistutti enemmän esineruutua. Molemmilla esteillä piti ottaa pari uusintaa juuri tuon kapulan hukkaamisen takia.

Ei kovin kaksista ollut meidän tekemisemme tänään. Johtuuko se kentästä -itsellä ei fiilis jostain syystä tuolla kentällä ole koskaan hyvä. Tottistelun jälkeen lähdin Kirsin ja Hannan kanssa Lohja Ruduksen metsään; tarkkuusruutua ja pudotettua esinettä hämmästelemään. Molemmat koirakot, Kirsi&Kerppu ja Hanna&Veeti, valmistautuvat parin viikon päästä oleviin SM-kisoihin.