Iloitsin vähän liian aikaisin tuon kennelnimen kanssa. Ilmoitus ehtii vasta syyskuun koiramme-lehteen ja sitten odotellaan vielä protestiaika, jonka jälkeen laput lähetetään FCI:lle..Pennut siis ristitään ilman tuota nimeä ja nimi lisätään pennuille sitten kun kennelnimi on virallisesti myönnetty.

Namulla 52 vrk menossa ja mamma enimmäkseen lepäilee. Pieniä kävelyreissuja tehdään useampi päivässä; kävellään ja välillä istahdetaan miettimään ..katsellaan maisemia. Isojen koirien juoksu ja painileikkeihin Namu osallistuu enää sivustakatsojana ja kommentoijana. Ruokahalu on kovin valikoiva; eilen ja tänään on maisteltu seosta, jossa naudan jauhelihaa ja pentunappuloita.

 

Tottis

To iltana Topin tuvalla pitkästä aikaa.. Qaran kanssa perusasentoja ja ihan parin askeleen seuraamisia. Edellisestä kerrasta on niin kauan, että tämä oli ihan sähläystä. Täytynee ryhdistäytyä tässä kohtaa.

Muskan kanssa pitkä seuraaminen, johon sisältyi käännöksiä ja rytminvaihdoksia. Juoksusta seisomaan jääminen oli meillä illan tavoite ja sen saavutimme! Muutama nouto tehtiin myös. Noudot ihan ok, Muska on nyt ymmärtänyt ja hyväksynyt, että tällaista kapulaa haetaan ja asia on sillä selvä. Noudossa saisi tietenkin olla  vauhtia enemmän; kapulalle Muska laukkaa ja takaisin päin ravailee. Ryhti ja tahti oli tässä treenissä kohdallaan, seuraamisessa paikka välillä liian kaukana minusta (=pitkällä suoralla osuudella). Käännöksissä ja juoksussa seuraaminen tiivistyy.

Hakutreeneistä olemme nyt tauolla, viikolla 30 on seuraavat treenit sovittu. Oma osallistumiseni riippuu täysin Namun pentutilanteesta.. Esineruutua täytyisi kaiketi myös treenata.