• Thu 21oct 20:45 Regal FC Barcelona - Cibona VIP 80-64

Yksi matkan tavoitteista ja kohokohdista, ainakin osalle meistä, toteutui heti ensimmäisenä iltana. Suunnistimme heti saavuttuamme Camp Nou stadionille euroliigan korismatsia katsomaan. Lippuja emme olleet etukäteen ostaneet ja vähän jännitti onko niitä vielä ennen peliä myynnissä..olihan niitä.Ricky Rubio ja muut tähdet (ne muut nimet siis minulle outoja..) näimme livenä. Ilta oli jo myöhä kun raahustimme majapaikkaamme.

Majapaikka valittiin Booking.comin kautta, tavoitteena päästä lähelle rantaa. "Barcelona Beach III -apartments lofts, with a zone of bedroom.." Asumme pienen kujan varella, kujan toisessa päässä on palmu ja palmun takaa alkaa ranta. Ympärillä tavallisia asuntoja, vastapäisellä parvekkeella roikkuu FC Barcelonan lippu, muilla roikkuu pyykit.

image-normal.jpgimage-normal.jpg

Tänään lähdimme kävellen tutustumaan ympäristöömme. Kävelimme rannan kautta Ramblalle, jossa kaikenmaailman patsaita ja kauppiaita ja ties mitä. Kauppahalli löytyi myös -se oli elämys. Sanni ei hallissa viihtynyt, etenkin liha ja kalakäytäviltä oli kiirus pois. Iltapäivällä bussilla takaisin "kotiin". Pienen siestan jälkeen lähdimme alkuillasta uuteen reissuun. En tiedä missä kävimme; pieniä kujia, pieniä kauppoja, ihmisiä ja vilskettä. Eläinkaupassa oli kissan- ja koiranpentuja myynnissä. Alemmalla hyllyllä halvemmat; jack russelinterrierin ja cockerspanielin pentuja (n. 600€ ) . Ylähyllyllä olivat kissanpennut ja kalliimmat (1000-1200 €) koiranpennut; yorkshirenterrierit ja chihuahuat. Kääpiöpinserit olivat erikoistarjouksessa 590 €, pentuja oli mahdollista ostaa myös osamaksulla. Voi kökkö, pentuja katsoessa tuli paha mieli.