Tänään oli Sannin ratsastustunti poikkeuksellisesti jo klo 17..aikaisempi lähtö kohti Viholaa aiheutti pientä säpinää iltapävään. Hyvin kuitenkin ehdittiin. Sanni ratsasti Epulla, kuten viime tiistainakin. Vähän oli taas dramatiikkaakin mukana kun ponit näkivät mörköjä illan pimeydessä ja kylmäkin oli.Välinelajihan tuo ratsastuksen katselukin on.  En ehtinyt vaihtamaan vaatteita vaan vaihdoin Antin lennossa Sanniin ja Hondan nokka kohti Nokiaa -nämä on ne ruuhkavuodet.

Maanantai iltaisin olemme ahkerasti käyneet maneesitottiksessa -Sanni ja Namu treenaavat, minä olen ainoastaan kuljettaja: kolme K:ta pätee siis tähänkin.

Antti on polvivaivan takia juoksu- ja hyppykiellossa tammikuun loppuun asti. Ortopedit totesi polvessa olevan lievän rasitusvamman ja esitti, että koristreeneistä pois tammikuu ja tilalle lihaskuntoharjoittelua. Etusijalla treenauksessa etureiden ja polvea tukevien lihasten vahvistaminen. Oikeita liikkeitä on treenattu fysioterapeutti Auskin ohjauksessa ja Antti onkin tunnollisesti jumpannut saamiensa ohjeiden mukaan.

Pari viikkoa sitten Rapy C ja B pojille järjestettiin mentaalivalmennus. Tilaisuudessa saivat vanhemmat olla mukana ja tietysti istuin mukana kuuntelemassa. Minna Marshin jutut olivat mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä.

Miilunpolttajan lapset täyttivät eilen puoli vuotta, Sonya on jo melkein äitinsä korkuinen. Näyttelykalenteria olemme vilkuilleet ja Pirkkahallin KV ehkä..