Tänään ja huomenna hengailemme Tammelan koululla Tampereen Pyrinnön järjestämässä C-poikien koristurnauksessa. Tänään aamupelissä 10:ltä HONSUa vastaan tappio. Iltapäivällä Pyrintö kaatui jännittävän pelin jälkeen. Huomenna vastassa Pälkäne ja Säyri.

Tokoilua

Sonyan kanssa olemme osallistuneet NPKH:n pentutokokurssille torstaisin. Kurssia on vielä muutama kerta jäljellä. Ihan alkeissa olemme vielä ja itselle tuottaa vaikeuksia pienen koiran ohjaaminen. Sonya on tarkkaavainen ja riittävän ahne oppilas.

Tänään kävin Topin tuvalla treenailemassa, mukan myös Muska.

Muska:

Seuraamisia ja käännöksiä molempiin suuntiin +täyskäännöksiä+ pari noutoa. Muska toimi hyvin. Seuraaminen oli oikein reipasta ja paikka oli oikea. Vähän yritti alussa edistää, mutta muutaman käännöksen jälkeen keskittyi paremmin ja löysi oikean seuraamispaikan. Noudot olivat ok; laukalla molempiin suuntiin. Kapulan luovutus ok, pientä pureskelua. No miinuspuolellekin jotain.. eli kapula on tosi löysästi suussa.

Sonya:

Sonyan kanssa perusasentoa ja maahanmenoa ja ihan pieniä seuraamisia. Sonya menee lihapullan perässä vaikka puuhun. Ei sillä taida olla mitään hajua mitä ollaan tekemässä, mutta hauskaa on!

Näyttelyremmi oli myös matkassa mukana ja harjoiteltiin seisomista, tätä olisi siis pitänyt harjoitella ennen näyttelyä!