Sonyan tokottelukurssi päättyi viime torstaina. Päättäjäisten kunniaksi meillä oli "kokeenomainen suoritus..". Oli siis tuomari ja liikkeenohjaaja ja erittäin helpotetut liikkeet -eli kurssilaisten tason mukaan mentiin. Hauskaa oli kaikilla, ja saatiin ruusukkeet hienoista suorituksista. Kiitokset ohjaajille ja muille kurssilaisille mukavista torstai illoista, nyt jatketaan treenaamista.

Sanni kävi poikkeuksellisesti lauantaina ratsastamassa, korvattiin ensi viikon tunti. Jonas oli tällä kertaa menopelinä eli vauhtia riitti. Ihan hyvä käydä välillä vieraassa porukassa ratsastamassa. Tällä kertaa keskityttiin kulman ratsatamiseen ja pysyttiin poissa uralta, vähän pohkeenväistöä, pitkät pätkät harjoitusravia ilman jalustimia, yms. Taidan kysellä Sannille toistakin viikkotuntia, ainakin kesän ajaksi.

Tossavainen pyörähti aamulla vuolemassa Lahjan ja Exin kaviot kesäkuntoon. Molemmat pollet käyttäytyivät oikein mallikkaasti. Eilen laajensi hevosten laitumen, nyt on käytössä puolet pellosta. Toisesta puolikkaasta tehdään heinä ja Exi ja Lahja saavat loppukesästä käyttöönsä koko pellon.

Tänään oli koristalkoilua alkaen klo 7-tällä kertaa Ideaparkin Prisman inventaario. 3 reipasta tuntia; suklaamunia, suklaapatukoita, koiran leluja, what ever.. Meiltä siis mukana Olli  ja Antti.