Aikaa on hurahtanut edellisestä päivityksestä. Koiranäytelmärintamalla on hiljaista; tänä vuonna emme enää näytelmissä esiinny.

Sensijaan koripalloilussa on täysi vauhti päällä; Sanni aloitti myös treenamisen. Kuljeta-kustanna-kannusta.. eli arki-illat menee harrastusten parissa. Maanantaisin on Sannin Ratsastustunti ja loppuviikko koripalloillaan (Antti: ti-ke-to-pe, Sanni:ti-ke-pe). Sarjapelit alkavat lokakuun puolella, eli ohjelmaa tiedossa myös viikonlopuille. Antin joukkue pelaa B-poikien  valtakunnallisessa 1-divisioonassa -ei siis pyöritä pelkästään Pirkanmaalla. Sannin jokkue eli Rapy -minitytöt pelaavat läntisen alueen 1-divarissa, eli tiedossa reissuja Forssaan, Loimaalle, Saloon..

Elokuun viimeisen viikonlopun vietimme koripalloturistina Espoossa, EHBT -turnauksessa. Viikonlopun suhasimme pelikoululta toiselle, seurasimme B-poikien ja minityttöjen otteluita.

Sanni debytoi estekisoissa Viholan ratsastuskoullla viime sunnuntaina ratsunaan vuonohevospolle Valle. Ratsukko esiintyi komeasti, tuloksena puhdas rata ja 5. sija.

Namu aiheutti muutama viikko sitten vähän sydämentykytyksiä sairastumalla yllättäen. Tähän mennessähän ei lääkäriä ole tarvittu kuin rokotuksiin, silmätarkastukseen (ja pentu-ultraan + kalkkikrampin hoitoon). 11.9. sunnuntai-illan vietimme Tuhatjalan päivystyksessä; diagnoosi vaihteli kohtutulehtuksen ja virtsatietulehduksen välillä (verikoe, virtsanäyte,ultra). Virtsatietulehdukseen päädyttiin ja siihen saatiin lääkkeet mukaan +klinikalla kipulääke ja antibiootti pistoksena. Olin maanantain pois töistä, Namun tila ei  maanantain aikana parantunut siispä maanantai-iltana käväisimme Reviirissä ultrassa. Diagnoosina edelleen virtsatietulehdus, tosin kommentilla "kohtutulehdusta ei voida poissulkea". Antibiootit vaihdettiin vähän tuhdimpiin. Tiistaiksi vein Namun mammalle hoitoon työpäivän ajaksi. Lääkkeet tehosivat ja ti iltana Namu alkoi jo olemaan oma itsensä. Jälkitarkastus -ultrassa kävimme tämän viikon maanantaina; kaikki ok. Virtsanäytteen veimme ti aamuna; ei kiteitä tms, mutta.. jyväslieriöitä. "Lieriöt voi olla merkki munuaissairaudesta, mutta niitä voi olla myös muuten virtsassa..."   Sovimme kontrollivirtsanäytteen ensi viikolle.