"Elämää lento pääskysen ja järvi seesteinen.
On sitkeys niin syvälle,
mieliin painunut.
Se tuoksuu ilmassa,
se on maahan juurtunut.
Menköön brändit ja trendit.
Menkööt villityksetkin.
Vaikka kuinka täältä lähtis,aina tahtoo takaisin.
Tää on vain osa suomalaista tarinaa.
Joka päivä lisää syntyy sen ikuisuus todistaa.
Tää on vain osa suomalaista tarinaa.
Rujo kaunis kansa sydän paikallaan. ."

Klamydiaa ole soitellut autostereoissa menneet viikot. Autorintamalla ei itse asiassa mitään uutta, paitsi lukumäärää ollaan lisätty.  Crv odottelee edelleen uutta moottoria Vehon pihassa ja vara-autoksi ostettu MIA palvelee ansiokkaasti.. MIA on siis teini-ikäinen Nissan Almera kera mahtavan poppikoneen!  Eilinen heräteosto valkoinen farkkupeugeot taitaa jäädä Ollin käyttöön ja paku siirtyy lähtölistalle.

Kaksi lauantaita olen Namun kanssa viettänyt käppänäyhdistyksen Pirkanmaan alaosaston järjestämällä trimmauskurssilla. Viime viikon lauantaina nypittiin ja tänään ajeltiin koneella+saksittiin.. Aika rankkaa on tuo koiran tuunaaminen. Koko päivä funtsailua ja pähkimistä; olkavarsi, lapa, etukulma, alalinja, rintakehä..päivät ovat hurahtanee nopeasti ja jotain toivottavasti olen oppinutkin. Kiitos ja kumarru yhdistyksen puuhahmisille kaikista järjestelyistä ja extrakumarrus superkärsivälliselle kouluttajallemme Ninni Suhoselle.

Mennyt viikko oli koululaisten syyslomaviikko. Antti oli kotosalla ja koripallotreeneissä. Sanni vietti viikon KT tallilla ratsastusleirillä...ja odottelee jo seuraavaa lomaa ja leiriä.

Kotimme etsii edelleen uutta perhettä, seuraava esittely ma 24.10 klo 17.

http://www.etuovi.com/kohde/9918908