..maailmamme pyörii, antaa pyöriä sen vaan.

Kuljeta, kustanna ja kannusta -näillä mentiin myös viime vuosi. Koripalloilijoita on nyt perheessä kaksi -Sanni aloitti koristreenit monen vuoden jahkailun jälkeen elokuussa. Maanantaisin on ratsastusta ja loppuvikko palloillaan, Antti treenaa korista neljästi viikossa.

Kesälomareissu tehtiin tänä vuonna Italiaan: Garda-järvi ja Venetsia. Ryan Airin siivin lensimme heinäkuussa Bergamoon ja vuokra-autolla seikkailimme viikon. Syysretkellä kävimme insinöörien matkassa Tarttossa. Matkoista löytyy omat jutut kuvineen "reissu-osastolta".

Heinäkuussa menetimme Qaran yllättäen. Ei auttanut raha ja nykytekniikka, ei itku, eikä mikään -meidän oli luovutettava ja luovuttava. Qara haudattiin kotipihaan Evin viereen.

Namun pennut täyttivät vuoden heinäkuussa. Synttäreitä juhlittiin makkaranpaiston merkeissä lokakuussa. 

Isoja päätöksiä ja tulevaisuuden suunnitelmia teimme loppuvuodesta. Uuden edessä ollaan ja muutto on tosiasia eli vanha koti on myyty ja uuden rakennamme Ylöjärven puolelle. Nyt on etsinnässä väliaikainen koti rakentamisen ajaksi. Raksajuttuja varten taidan perustaa  oman blogin -Miilunpolttajan unelma.

Joulukuussa saimme uuden perheenjäsenen -  Airescot Black Eyed Susan- pikkutyttö naapurimaasta muutti meille. Jane on tyttösen kutsumanimi ja rotu on apinapinseri.

Joulua vietimme läheisten seurassa; aattoaamuna vaarin ja Riitan luona glögillä ja sitten hiljainen hetki hautausmaalla. Joulurauhan julistuksen kuuntelimme perinteisesti Turusilla.

Illalla olimme mamman ja papan luona syömässä ja pakettihärdellissä, tosin pakettien koko on vuosien saatossa jo vähän pienentynyt. Enää ei paketoida nukkekotia ja jääkiekkopeliä.

 

"Ovet on tehty avattavaksi,
tiet tallattavaksi,
elämä elettäväksi.
Jos erehdyt,
uskalla itkeä,
uskalla nauraa,
uskalla muuttaa suuntaa.
Ei mikään kasva ilman vettä,
ei ihminen kypsy kyynelittä.
Mutta silti odota parasta,
äläkä pelkää pahinta,
niin saat mitä ansaitset"

Kaikkea hyvää vuodelle 2012♥♥♥