Jep, tulee se. Eilinen upea aurinko on tänään harmaata ja sateista, mutta lumet lähtee vauhdilla. Tänään startattiin taas aamusta kohti Pinsiötä kaatopaikka- kuormaa tekemään. Eka peräkärrykuorma täytettiin pääasiassa kellarin tavaroilla, jälleen täytyy vain ihmetellä mitä kaikkea moskaa on vuosikaudet nurkissaan säilönyt..
Sannin kanssa käytiin Exiä ja Lahjaa moikkaamassa

Puunattiin pollet pyhäkuntoon. Samalla muistui mieleen, kuinka monet kerrat olen tällä samalla käytävällä näitä -ja muitakin- harjaillut ja valjastanut..siis joskus 90-luvulla.

Kesälomareissu on varattu. Minnekään ei pitänyt lähteä -Nizzaan lähdetään. Majoitus tällä kertaa Home Awayn kautta -huusholli 4 pedillä ja uima-allas, majapaikan valinnalle ei muita kriteerejä.

Kesä on aika vahvasti jo aikataulutettu; taloprojekti tietysti päällimmäisenä. Antti lähtee Kuortaneelle rippileirille heti kesäkuun alussa, konfirmaatio pidetään leirin päätteeksi Kuortaneen kirkossa ja juhlatilaisuus urheiluopistolla. Sanni jää Kuortaneelle Basket Camp 1:lle eli samalle leirille, jossa Antti on muutaman kesänä koripalloillut. Juhannuksena juhlitaan Antin rippijuhlat ja 15v synttärit. Sannille on varattuna ratsastusleiri KT-tallilta heinäkuussa..ja sitten koko porukalla Nizzaan.