Pääsiäismaanantaina käytiin pikaisesti Loimaalla..Ei riittänyt lehmänkellojen soitto mihinkään. Loimaalla tuli pataan ratkaisevassa pelissä ja final four jäi haaveeksi tänä vuonna. Sellaista se on -eteenpäin mennään.

Sannin ratsituntia ehdin pitkästä aikaa seuraamaan, tällä kertaa Niilolla koulua. Tässä muutama otos. Sain yksinkertaisen kamerakurssin matkalla tallille: "Kato tästä ja paina tosta -älä tee muuta." sanni1-normal.jpg

IMG_6783-normal.jpgsanni2-normal.jpg

Raksahommissa ei olla juuri edetty. Takki on tyhjä ja töissä hulabaloo -Minulla tavallinen, Ollilla potenssiin 100. Katsellaan kun kevät etenee.. Tavaroita on vielä purkamatta laatikoista. Joka päivälle on tavoitteena, että joku nyssäkkä löytää paikalleen.

Pääsiäisenä muonavahvuudessa oli pieniä muutoksia. Jane oli reissussa -näytelmämatkalla Latviassa. Kotiintuomisina pari uutta titteliä:  LV & BALT JMVA .  Janen reissun ajan meillä oli Ritvalta 2 apinaa lainassa - Bella ja cilla. Vähän aikaa meni uudella kokoonpanolla toisiaan hämmästellessä, paitsi Muska ei hämmästellyt. Varmaan luuli, että Jane on kloonattu.. Armas ei ujostellut, yön yli nukuttuaan se jo aamulla tervehti vieraita otsia yhteen hieromalla. Melkoinen järkytys koiralle, joka tapaa elämänsä ensimmäistä kertaa kissan.
IMG_6832-normal.jpgIMG_6820-normal.jpg