Nyt on satsattu lenkkareihin ja puikkoihin. Sohvaperuna jaksaa siis vieläkin juosta ja kutoo entistä ahkerammin. Kutomisinnostuksen hullaannuttamana luulin aluksi ettei parempaa keksintöä ole kuin bambupuikot - kunnes löysin hiilikuitupuikot, teräskärjellä tietenkin... Tällä kertaa puikoilla tulossa blingbling-lapaset.

image-normal.jpg

Juoksuun satsasimme sen verran, että ostimme uudet tossut. Tähän mennessä olen juoksennellut varastosta löytämilläni lenkkareilla, hyvät ovat toki nekin olleet.. kun ei ole muusta tiennyt.

5. Viikko juoksukoulua menossa, tänään oli ohjelmassa 15 min juoksua johonkin suuntaan.. josta juoksua/kävelyä kotiin. Edelleen onnittelen itseäni joka päivä siitä, että tuli tähän leikkiin lähdettyä. Olo on parempi kuin vuosiin!

Auringonkukat kukkivat ja nurmikko kasvaa, ei muita pihatapahtumia. Tavoitteenani on kesän aikana maalata piharakennusten ikkunoiden ja ovien vuorilaudat ja alakerran terassin kaide. Autotallin osuuden maalasin viime viikonloppuna. Tuleva viikonloppu menee tiiviisti penkkiurheillessa ja talkoillessa delfiiniturnauksessa, mutta vielä on kesää jäljellä!

image-normal.jpg

image-normal.jpg