Suomi villillä kortilla koriksen MM-kisoihin! Siitä se ajatus sitten lähti, meillä ja niillä muilla. Koriksen perässä olemme lomareissuun maailmalle lähteneet aiemminkin, 2009 (tai jotain)euroliigaa katsomaan Barcelonaan.

Tyylillemme uskollisina "kiitos ei" kaikille valmismatkoille. Lennot jonnekin ja takaisin + vuokra-auto tuntui sopivimmalta ratkaisulta. Kaikki Bilbaon suorat (ja melkein suoratkin) lennot oli myyty tai sitten niin törkeän hintaisia että taisivat lopulta jäädäkin myymättä.

image-normal.jpg

Koneen vaihto Berliinissä: Aloitin Tegelin terminaalissa "vihan sukua". Viimeisen sivun sain luettua koneen rullatessa Madridissa Bajarasin kentän kiitoradalla.

Lensimme Berliinin kautta Madridiin, josta Fireflyn Opel Corsa ajopeliksi. Seuraavalla kerralla täytyy ilmanvaihdon lisäksi vuokra-autossa panostaa myös moottoriin. Corsa meinasi hyytyä mäkisessä maastossa, varsinkin maantiellä välillä Burgos-Laredo olivat Corsan kyvyt äärirajoilla. Maisemat olivat tuolla reitillä huikeat! Pienistä kyläpahasista mieleen jäi Baranda, jonka ainoa baari oli nimeltään Bar Anda!

image-normal.jpg

IMG_0485-normal.jpg

28.8 torstai aamu klo 6.40 lähtö tarkoitti sitä, että olimme Madridissa jo puolilta päivin. Tarkoitti se 6.40 myös sitä, että illalla pestiin pyykkiä ja yöllä pakattiin. Ei nukuttu. Majapaikkamme välillä to-su oli hotelli Campomar, Isla. Englantia ei osannut oikein kukaan. Muut asukkaat hotellissa pääosin espanjalaisia ja ranskalaisia. Maaseutua ja merenrantaa, upeita maisemia. Paikallinen väestö enimmäkseen iäkkäitä pientilallisia; pari lehmää ja vihanneksia.


IMG_0491-normal.jpg

Hotel Campomar, Isla La Playa

IMG_0489-normal.jpg

IMG_0511-normal.jpgIMG_0507%20%E2%80%93%20Kopio-normal.jpg

Perjantain vietimme Santanderissa ostoksilla, reissussa vierähtikin koko päivä.

Viikonlopun pyhitimme korikselle: Lauantaina Suomi - USA ja sunnuntaina Suomi - Ukraina.

Bilbaoon ajelimme lauantai aamupäivän aikana. Suomi-USA peli alkoi vasta 21.30..päivällä tutustuimme kaupunkiin kävellen ja unohdimme mihin auton jätimme parkkiin. Hetki menikin etsiskellessä!

Bilbaon katukuvasta kyllä huomasi, että Suomesta oli lähtenyt matkaan pari muutakin koristuristia.
Reissun kulttuuriosuuden hoitelimme kävelyretkellä Guggenheimin ympäristössä.

kuva-9-normal.jpgIMG_0516-normal.jpgIMG_0523-normal.jpg

Susipaidat päällä lauloimme maamme-laulua, huusimme muiden mukana "HAKKAA PÄÄLLE" "SUOMI SUOMI SUOMI..", tömistelimme jalkojamme ja vislasimme vastustajan heittäessä vapareita. Tunnelma oli huikea molempina päivinä.

peli-normal.jpg

Sunnuntain pelin jälkeen ajelimme Madridia kohti, yövyimme puolimatkassa pienessä kauppungissa nimeltä Lerma. Kaupungin kapeilta kujilta löytyi pieni ravintola ja ehkä matkan paras ruoka.

kuva-10-normal.jpgkuva-13-normal.jpgkuva-17-normal.jpg


Corsan reitit ja kilometrit noin suunnilleen, pikkuteillä ajeluja ei tässä kaikkia ole. Linkin kautta isompan karttaan.

https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zDCqif3415Wk.kCbu-tQH2cao

REISSU-normal.jpg