Jos jotain positiivista tästä pimeydestä ja lumien sulamisesta yrittää keksiä niin mä voin nyt istuttaa ne tulppaanin sipulit..

Huomenna mennään Auskin&Viltsun ja Riinan&Hessun kanssa fiilistelemään 80-lukua Vuonna 85 remixin tahdissa.Ennen teatteria Saludissa pientä herkuttelua. Lapset + Namu menevät mammalle yökylään.

Tottistelua

Muskan kanssa olin sunnuntaina treenaamassa Linnavuoren uimarannalla -muitakin oli, eli Kati, Jaana, Eija ja Merja. Meillä ei oikein kulkenut, jotenkin ajatukset oli vielä Evissä. Yritimme seisomista harjoitella, mutta kun ei itse keskity niin ei sitä voi kyllä koiraltakaan vaatia!

Ma iltana olimme Pinsiön maneesissa tottistelemassa, ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Viime vuosi maneesissa jäi kokonaan väliin. Aluksi oltiin kaikki yhdessä ja laitoinkin Muskan paikalla makuuseen. Yhteissession jälkeen vein Muskan autoon hetkeksi. Tarkoitus oli ottaa henkilöryhmä ja muutama nouto. Henkilöt meni ihan ok -noudot ei. Muska juoksi tosi innoissaan kapulalle, otti kapulan ja pudotti sen ja meni makuulle! Voi apua, Muska tarjoaa maahan menoa hämmentyessään. No niin maneesin pohja on hienoa hiekkaa ja kapula on ihan hiekassa ja hiekkainen kapula on ikävä suussa. Saimme kauheillakehuilla noudon onnistumaan ja otin lopuksi vielä eteenmenon. Todettiin Muskan treenin jälkeen, että eipä  noutoja maneesissa ole juuri treenattu.. varmaan koettu tämäsama ennenkin.

Ke iltana kävin Topin tuvan parkkiksella harjoittelemassa seisomista ja noutoja. Muska oli tosi pirteä ja innostunut ja itselläkin hyvä fiilis, ehkä se taisi seisomisesta jo jotain ymmärtääkin.

Su aamuna taas Linnavuoren uimarannalle. Olli meneeQaran kanssa iltapäivällä hallitreeneihin.