Tänään ajoimme Turkuun kuulemaan Adam Ostrowskin (Puola) mielipidettä Namun ulkonäöstä. Sonya oli matkassa mukana turistina.

Adam Ostrowski: 

"Good size. Head too heavy. Exc. bite. I would like a better topine. Tailset is too low. Very good coat. I would like better grooming." EH

Lyhyestä virsi kaunis. Ei kauhiasti tykännyt, paitsi karva ja koko olivat ok. Turkki oli liian pitkä, sama kommentti oli myös VSP nartun (Stablemasters Totally Hot) lapussa. ROP oli sama herra kuin valkeakoskella.

 Mennessä vähän harhailtiin, navigaattori opasti kyllä oikealle tielle (Vanha Tampereentie), mutta noin 15 km kohteesta. Näyttelypaikka siis Metsämäen raviradalla.

Kotimatkalla poikettiin Auran ABC:lle syömään ja osuttiinkin sitten tielle, joka toi IKEAN kautta kotiin. Tuliaisena Ollille miljoonasta osasta koottava kenkäkaappi ja kuistille uusi matto + kaikkea pikku sälää. Itse asiassa piti Sonyalle ostaa näyttelyhihna, mutta ei löytynyt sopivaa/mieleistä. Ei muuten ostettu näyttelypaikalta muuta kuin 5 euron arvoinen pysäköinti.

Sanni ja Namu kehän laidalla

Odottelua ennen omaa vuoroa.

 Väsyneet..