Viimeisin käsityöpäivitys on melkein vuoden vanha, aika laiskasti olen päivittänyt blogia muutenkin. Keräsin tähän kuvia ja juttua viimeisen vuoden tai ylikin tekeleistä; neulottua ja virkattua ja paperinarukukkia.. Alotetaan viimeisimmästä.

Tänään valmistui Sonyalle villapaita. Normaalisti en koiria pue, mutta nypin Sonyan pari viikkoa sitten ja näillä pakkasilla on vähän eri juttu lähteä ulkoilemaan kokonaan ilman turkkia..eli Sonyalle villapaita. Kuten kuvasta huomaa ei paidan omistaja ole uudesta vaatteestaan kovin innostunut.

image.jpg

Alemmassa kuvassa vielä vähän vaiheessa..Vatsanalus, kaulus ja 'puntit' 1o-1n-joustinneuletta, muuten helmineuletta (1o-1n). Takaosan vaaleanpunainen reunus virkattu pari riviä kiinteitä silmukoita. Lanka Novita/ Joki, väri 890+ Drops Kid Silk, väri 09. Kaulus+puntit: Novita 7veljestä+Drops KidSilk Puikot pyöröpuikko + sukkapuikot nro 6, virkkaus koukku nro 5.

image.jpg

Vuodenvaihteessa tikuttelin valmiiksi Drops 148-1 ohjeen mukaisen neuletakin.

image.jpgimage.jpg

Ohjeen mukaan tehty, eli puikot nro 6, lanka Drops alpaca (väri0501) + Drops Kid Silk (väri 09).

Syksyn aikana myös muutamat sukat ja lapaset yhtä monet taitaa löytyä tuolta keskeneräisten osastolta.

image.jpgimage.jpg

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Alkukesästä ostin "rosettipitsikehikon" ja tein paperinarusta kukkia, jotka päätyivät keittiöön verhoiksi. Ohje kukkiin + verhoihin löytyy Lankavan sivuilta.image.jpgimage.jpg

Matonkuteita ja virkkuukoukku..jälleen Lankavan ohjeilla kaikenmoista.image.jpgimage.jpgj

Matto-ohjeella ja vähän omasta päästä bambulangasta tiskirättejä.image.jpgimage.jpgimage.jpg