Soramontun lupiinit täydessä loistossaan. Tarttis ottaa joku ilta kamera mukaan rekkujen iltalenkille.

Viikonlopusta on jotenkin toivuttu. Pokaali ja koulutustunnus-pinssi edelleen keittiön pöydällä.  Pisteitä kerättiin yhteensä 233, joista tottis 80 ja esineet 30. Muska teki elämänsä parhaan esineruudun ja tottiskin meni ok. Selkeät ongelmat meillä on jäävissä liikkeissä: vääriä asentoja ja ennakointia. Eteenmenossa jouduin antamaan 2 käskyä. Henkilöetsintä meni vähän persiilleen, syyllinen löytyy peiliin katsomalla.

Aiemmin ajattelin, että Muska jää eläkkeelle viimeistään kun HK2 on saavutettu. Olemme tavoitteemme saavuttaneet jo aiemminkin; BH, HK1  -ja joka kerta on asetettu uusi tavoite...

Tottista tänään Katin pihassa

Minulla mukana Qara ja Muska.

Qaran kanssa leikkimistä ja perusasentoja. 1 ja 2 askeleen seuraamispätkiä. Nyt siis Qara intoutui leikkimään, hieno homma.

Muskaa seurautin ihan pienellä ympyrällä. Istumisia ja maahanmenoja harjoiteltiin paikalla ollen. Lopuksi kaivettiin noutokapula esiin -2kg siis. Ekalla kerralla Muskakävi nostamassa kapulaa ja toesi sen liian painavaksi.. kapula jäi.Toka yritys onnistui ja otettiin vielä pari kertaa siten että juoksin karkuun kun Muska toi kapulaa.. ja Muska innostuikin tästä touhusta.