Näin se menee..kissat koukkii pallot kuusesta ja pallottelee hetken aikaa ja sitten tulee Qara, rouskaisee kerran ja sitten seuraava pallo jne.

Tänään ajelimme Hyvinkäälle isomammaa morjestamaan; Mamma, Antti, Sanni&Namu ja Minä. Sanni ja Namppu olivat Mammalla yökylässä, Antin kanssa menimme Ylöjärvelle aamukahville noin klo 9. Matkaan lähdettiin Lielahden makkarabaarin kautta.  Emppu ja pikkuprinsessa Venla 5kk tulivat myös Isomamman luo kyläilemään. Venla olikin hauska pakkaus hymyili ja katseli tyytyväisenä maailmaa. Taas tuli mieleen kuinka aika kulkee, muistan kun Emppu oli tuollainen nyytti. Ajokeli ei ollut paras mahdollinen, varsinkin paluumatka oli jotenkin raskas ajaa. Kotona ei käyty kuin kääntymässä;Sanni ja Namu jäivä kyydistä. Antin kanssa lähdettiin katsomaan Pyrintö - Honka ottelua. Ei auttanut meidän kannustus, Pyrintö hävisi pistein 71 - 79. Hongan Matinen on mun suosikki; jäätävän varma pelityyli. Sannihan ei käynyt kotona muuta kuin hakemassa taskulampun ja jatkoi matkaa naapurinn kylpemään -jäi sitten sinnekin yökylään.

Tottikset

Maanantaina olimme Muskan kanssa maneesitottiksissa. Ohjelmassa oli seuraamista, kääntymisiä vasemmalle, hyppyjä, eteenmeno. Seuraaminen ja kääntymiset oikealle ihan ok, varsinkin mun Muska odottaa palkkaa käänösten jälkeen ja skarppaa aina vähän kun käännytään. Hyvä. Vasemmalle me ei sitten osatakaan kääntyä, nyt olin itsekin aika huono ja heti kun ei itsellä kulje niin saa kyllä koirankin suorituksen pilattua -näin se vaan menee. Täytyy vähän funtsia noita kääntymisiä. Pari hyppyä, korkeus 75-80 cm. Heitin aasia esteen yli ja Muska hyppäsi ja haki, hypyt ok molempiin suuntiin samoin luovutukset. Yksi eteenmeno, jossa hätänen valmisteleva osuus.. no joo. Ei nyt ihan paras suoritus kokonaisuutena -aika paljon meillä on tekemistä ennen kevättä.

Kotipihassa otin vielä pelkkiä seisomisia useampaan kertaan. Eli seurautuin muutaman askeleen ja käsky "seiso" ja itse liikuin pari askelta tai käännyin koiran eteen. Näitä kun jaksaisi/viitsisi ottaa silloin tällöin tuossa pihassa.

To aamuksi sovittiin Katin kanssa tottikset Nokian CityMarketin parkkikselle.