Perjantaina ajelimme Sannin ja Namun kanssa Jämsään. Menimme tapaamaan Namun tulevaa sulhoa ja hienon herran tapasimmekin. Muutama tunti siinä vierähti jutustellessa ja koirien kanssa kävellessä. Ajatuksissani ja toiveissani on, että Namun juoksu on huhtikuun aikana ja pennut syntyisivät joskus kesä-heinäkuussa. Namun sulho on nimeltään Onni ja virallinen nimi on Black Drop Hamlet.. Kuvia tulossa kotisivulle. Pentujen sukutaulu löytyy täältä.

Kennelnimianomus on tehty ja lähetetty eteenpäin. Kotisivujen kimpussa olen puuhastellut viime yön.. löytyvät osoitteestahttp://maijalat.nettisivu.org/

Tottis 

Tänään pitkästä aikaa tottisteltiin Purson parkkiksella. Edellisestä kerrasta on jokunen viikko aikaa ja kotonakaan ei olla treenattu yhtään. Vähän olimme ruosteessa -siis me molemmat. Alkuun otin pätkän seuraamista ja kääntymisiä molempiin suuntiin. Vasemmalle kääntyminen on unohdettu ihan kokonaan, mikään hyvä se ei ole ollutkaan ja nyt ei enää sitkään vähää.. Oikealle mennään tosi hyvin, samoin tempon muutokset. Juoksu ja hidas kävely molemmat tänään tosi mallikkaita suorituksia. Sitten päästiin jääviin liikkeisiin; Muska vei mua ihan 100 - 0. Aivan kuin istu ja maahan käsky olisivat olleet ihan uusia asioita. Voi jösses! Muutaman toiston jälkeen saatiin edes tyydyttävä suoritus aikaiseksi. Loppuun eteenmeno - eipä ollut hurraamista siinäkään. Ainoa positiivinen asia oli, että suunta oli kohtuu hyvä. Vauhti puuttui täysin, itse olisin juossut reippaammin. No peiliin tarvii varmaan taas vähän katsella. Taitaa olla valovuoden päässä meidän kokeisiin osallistuminen. Mukana tänään olivat Kati&Poika&Emma, Jaana&Sara, Merj&Haksu, Olli&Qara ja Muska&Minä. Ensi viikonlopulle kaavailimme hakutreenejä!