Tänään pienet vesisadetottikset Nokian majalla Katin kanssa. Otin kaikki koirat matkaan mukaan; Namu tallasi esineruudun kanssamme ja piti äänekästä elämää autossa.. Muskan ja Qaran kanssa pyörähdimme kentällä ja esineruudussa.

Otin Qaran ensin, Kati oli Pojan kanssa yhtä aikaa kentällä. Qara ei juurikaan toisista koirista häiriinny, välillä vähän vilkaisi. Qara on kyltymättömän ahne, vähän hölmö ja erittäin vilkas. Olli on Qaran kanssa vähän harjoitellut -siis tosi vähän. Qara osaa istua perusasennossa ja tuijottaa silmiin.. Tästä lähdetään. Tänään yritin pieniä pätkiä seuraamisia ja niitä perusasentoja.

Muskan kanssa kävin torstai iltana Topin Tuvan kentällä. Silloin otimme jäävät liikkeet, noudon ja eteenmenon. Meno oli reipasta ja noudotkin sujuivat. Kapula on tosi löysästi Muskan suussa, itse nouto ja kapulan tuominen oli ihan jees.  Suurin ongelma torstaina oli jäävissä liikkeissä- Eli Muska ennakoi istumisen jälkeen tulevan maahanmenon - menee siis istumisen jälkeen itsenäisesti maahan pari askelta seurattuaan. liikkeestä seisominen on Muskan paras liike tällä hetkellä noista jäävistä.

Tänään päätin, ettei hetkeen oteta jääviä ollenkaan. Nokian kentällä seurautin pitkän sivun edes takaisin, väliin ortin muutamia käännöksiä ja rytminvaihdoksia. Emma oli Muskan suorittamisen ajan paikalla makuussa. Noudot muuten ok, paitsi Muska vaihtoi estettä, eli meni  A:n kautta ja haki kapulan ja tuli hyppyesteen kautta takaisin.. Huomenna mennään uusiksi.

Esineistä ei Qaralla ollut mitään käsitystä, täytynee kotona harjoitella vähän. Muskalla haetutin kaksi. Ensimmäinen oli kuin oppikirjasta ts. esine löytyi hyvin ja kaunis luovutus.  Seuraavalle jouduinkin Muskaa lähettämään pariin kertaan... Muska haahuili jossain, ei oikein pysynyt ruudun sisällä. Huomenna tätäkin uusiksi.