IMG_9886.jpgToukokuun loppu merkitsee monille koulun päättymistä ja kesäloman alkua. Meille se tarkoitti tänä keväänä myös ylioppilasjuhlia. Juhlimme lauantaina 1.6. Sannin koulun päättymistä ja valkolakkia. Sain kunnian kiinnittää toisenkin lyyran mekkoni rinnuksiin. Tyttöjen juhlaan valmistautuminen on huomattavasti mutkikkaampaa kuin poikien. Ripset, meikit, hiukset..kaiken tulee olla kuosissa. Ja sitten se mekko, tai ne mekot: Päivämekko, iltamekko ja seuraavan päivän mekko sekä kengät! Huh huh. 

Viikonloppu mentiin kaksien juhlien taktiikalla; Hopearaitin lakkiaiset lauantaina  ja Tomaksen kaksoistutkintoa juhlittiin Kaunokinkujalla sunnuntaina.

Ylöjärven lukion juhlasta jäi mieleen Riemu-ylioppilaan, 50 v sitten ylioppilaaksi Ylöjärveltä kirjoittaneen,puhe. Puheessa muistutettiin elinikäisen, jatkuvan oppimisen merkityksestä ja kehotettiin pitämään mieli avoimena ja katse eteenpäin.

IMG_9922.jpg

IMG_9923.jpg

 

 

 

 

 

 

Tällä kertaa kahvipöydästä löytyi self-made macaronsien lisäksi ylioppilaskeksejä, kultaisia lyyroja, marenkeja ja ylioppilastikkareita.. ja mamman loihtimien voileipäkakkujen seurana muutama täytekakku ja juustokakkuja. Valkosuklaa ja marjamousse olivat makeissa kakuissa teemana. Ohjeet leivonnaisiin pääosin Kinuskikissalta, Annin uunissa ja makeaa.fi sivuilta . Tekstin jälkeen muutama kuva kahvipöydästä ja pari otosta juhlavieraista.

IMG_9929.jpgIMG_9925.jpg

 

IMG_9974.jpg

JuhlavieraatIMG_9918.jpg

Ylöjärven lukio, ylioppilaat 2019IMG_3691.jpg

Isä&tytärIMG_3678.jpg

Hattupäiset serkutIMG_3670.jpgIMG_3662.jpgIMG_9981.jpg

perhepotretti