Tämä on nyt se action-viikonloppu (kuten seuraavakin..)

Eilinen ilta vietettiin Pirkka Hallilla, D hallin kehiä kasaten. Olimme NPKH:n KV näyttely talkoojengissä -Olli,Sanni ja minä. Muutama tunti meni tuoleja kannellessa, mattoja levitellessä yms hommissa,. Hommien organisointi vähän ontui, mutta muuten ihan mukavaa oli osallitua näihin kinkereihin.

Zar's Aleksej Mustispäivää vietettiin tänään Huittisissa Paukun majalla. Me lähdimme matkaan kokoonpanolla Olli, Kirsi, Antti , Sanni ja Qara. Mukaan oli kutsuttu Qaran sisarukset -eli Q-pennut ja viime kesäiset S-pennut. Qaran pentueesta oli 3 neljästä paikalla, eli Qara, Saska ja Oona. Hyvin paljon olivat sisarukset toistensa näköisiä ja kaikki muistuttivat äitään Petraa. Odessan pennuista paikalle olivat päässeet Sara, Jetro ja  Ylöjärven komistus Henkka. Henkkaa on muutama kerta Pinsiössäkin tapailtu.

Tervetulo-kaffeet joimme ja esittelimme jokainen itsemme, sitten siirryimme toimintaan:

Alkuun mitattiin koirien vauhdit ja ohjaajien kannustuskyvyt koirien juoksukilpailussa. Sami oli ohjaajista ylivoimaisesti nopen -eteni reipasta ravia rotumääritelmän mukaisin yhdensuuntaisin liikkein.. Juoksukilpailusta lähdimme suoraan lenkille, polun varrella oli mustaterrieriaiheisia kysymyjksiä. Tarkoituksena oli etsiä joukostamme oikea mustaterrieritietäjä -löytyihän se! Niin niin, kisan voitti bulldogin omistaja Emma.

Lenkkeilyn jälkeem paistettiin makkaraa ja tarinoitiin kaikkia koiramaisia juttuja - ja juotiin lisää kahvia. Muutama yhteiskuvakin otettiin ennen kotiinlähtöä.

Äitee Petra ja Q-sisarukset yrittävät järjestäytyä perhepotrettin.. järjestyksessä Qara, Oona (ZA Qadiira) ja Saska (ZA Qvazar). Sari ja Petra viimeisenä jonossa.

Alakuvassa: virallinen yhteiskuva ennen kotmatkaa

Kotimatka ajeltiinkin aika vauhdikkaasti, meinasi olla jo vähän kiire. Kotiuduimme klo 18 >> Hevoset  sisälle ja koirat pihalle , hevosille ruoka, kanille ruoka, suihkuun, koirat sisälle, juhlakuteet päälle  ja lapsille ohjeet ja .. Metsästysseuran 50 v juhlat klo 19 maamiesseuran talolla.

Ehdimme juuri ennen virallisen osuuden alkua. Väkeä oli jo paikalla salin täydeltä. Juhlat ovat joka kerta olleet hienot ja ennen kaikkea perinteikkäät. Pitkäaikainen puheenjohtaja -siis sama pj koko ajan - Rauno Antinmaa ilmoitti puheessaan luopuneensa puheenjohtajuudestaan 50 vuoden pestin jälkeen. Antinmaa piti hienon puheen yhdistystoiminnan merkityksestä.  Asioiden hoito yhdistyksen ja yhteisen edun mukaisesti korostuivat puheessa. Asioita, jotka tuntuva tämän päivän yhdistysten jäseniltä, etenkin koirayhdistysten, unohtuneen ja kadonneen.

Ruoka oli jälleen kerran niin hyvää ettei oikein tiedä mitä sanoisi.. palvattua hirveä, kalaa eri muodoissa, salaatteja.. lämpimällä puolella riistapullia, keitettyjä perunoita, laatikoita, palapaistia..

 kuunneltiin virallinen osuus ja juotiin kahvit ja sitten kotia kohti.