Mennyt viikko on sujunut lomaillessa, sujuisi helposti pari viikkoa lisääkin..

Maanantaina kävimme Sonyan kanssa pyörähtämässä Ylöjärvellä match show:ssa, mukana olivat myös Kete ja Nokian hurjat; Turo&Muru. Reissu oli hyvä harjoitus niin koirille kuin omistajillekin. Sonyaa jännitti aluksi, mutta kehässä se esiintyi jo ihan mallikkaasti. Seisomista meidän täytyy vielä harjoitella ja yleensä sitä että asettelen Sonyan jalkoja..saimme punaisen nauhan. Punaisten kehässä ei meille menestystä herunut. Keteä vähän jännitti liikkuminen ja varsinkin kun näyttelyhihna laitettiin kaulaan, lisää harjoitusta niin hyvin kulkee. Turo ja Mru esiintyivät molemmat oikein reippaasti, Muru vähän innostui loikkimaan juostessa. TUomari oli oikein hyvä ja pennut saivat tarvitsemaansa harjoittelua pöydällä käsittelystä. Turo, Muru ja Sonya myös mitattiin. Turo 37,5 cm; Murun ja Sonyan tuloksista en ole ihan varma, taisi olla 33,5 ja 33 cm. Maaliskuiset mittauksemme taisivat olla vähän yläkanttiin.

 

Tiistaina kävimme taloasioissa lakimeihen juttusilla. Varatuomari Pirkka Lappalainen hoitaa suunnittelutarvehakemukseen liittyviä asioitamme jatkossa.

Tiistaina oli myös Sannin ratsastustunti. Riina ja Tomas olivat katsomassa tuntia. Tomas totesi tunnin jälkeen tulevansa toistekin, koska oli niin dramaattista.. Sanni meni 3 kertaa peräkkäin Eemelillä, joka käyttäytyi ihan mallikkaasti. Yllättäen Melli sai hyppy-laukka kohtauksia ja pudotti ratsastajansa muutamaan kertaan aika kovasta vauhdista, onneksi ei sattunut.

Torstaina olimme Sonyan kanssa toko-kurssilla. Sonya osallistuu NPKH:n pentukurssille torstai-iltaisin. Muutama kerta on käyty ja Sonya on oikein pätevä. Tällä kertaa harjoittelimme perusasentoa, liikeratoja ja liikkeestä seisomaan jäämisen alkeita. Muutaman kerran menimme myös ihan matalan (1 lauta)  hyppyesteen.

Perjantai-illan vietimme koriksen 3. finaalissa Pyynikillä. Pyrintö onneksi voitti, vastassa oli siis Joensuun Kataja. Voitot ovat nyt 2-1 Pyrinnölle, mestaruuteen tarvitaan 3 voittoa. Seuraava ottelu ma 2.5. Joensuussa.

Lauantaina juhlimme Hennan 18 vuotis synttäreitä. Oikea synttäripäivähän oli jo ke 27.4. Oli mukava ilta hyvässä seurassa, Olli tosin piipahti vain syömässä ..tuli töistä ja meni takaisin.