Viikot Barcelonan reissun (viimeisen päivityksen) jäälkeen ovat hurahtaneet ohitse. Reissusta selvittiin ja mukavaa oli.

Tässä vielä faktat reissusta:

  • Matkakohde: Barcelona
  • Ajankohta: 21. - 25.10.2010
  • Lentoyhtiö: Lufthansa /Helsinki-Mynchen-Barcelona
  • Hotelli: Booking.com / BARCELONETA BEACH IV 3

Hyvä mieli jäi reissusta. Euroliigan korista menimme katsomaan + tutustumaan kaupunkiin. Lennot Lufthansalla, molempiin suuntiin koneen vaihto Mynchenissä. Menomatkan vaihtoaika, ainoastaan 45 min, vähän jännitti etukäteen.  Lennot sujuivat ihan suunnitelmien mukaan, kotimatkan 2 tunnin vaihtoaika Mynchenissä tuntui turhan pitkältä.

Sää oli hyvä; aurinkoa riitti ja lämpötila 20 asteen tienoilla. Hotellimme oli tällä kertaa apartementos- tyyppinen asunto. Asuntomme oli erittäin siisti ja kaikki tarvittavat mukavuudet löytyivät. Barcelonan hintatasoon nähden mielestäni edullinen. Erittäi hyvä palvelu. Majapaikkamme sijaitsi aivan rannan tuntumassa ja samasta korttelista löytiyiy pieniä leipomoita ja ruokakauppoja. Bussipysäkkikin oli aivan nurkan takana eli kulkuyhteydet toimivat. Ensimmäisen illan Camp Noun reissun ja lentokenttäkyydit  ajoimme taksilla, muuten kulkupelinä bussi+metro.